Ansiktsbehandling

Skin

SKIN CARE

Ansiktbehandling
(Skräddarsyr efter kund)

En ansiktsbehandling är i huvudsak en flerstegshudbehandling som är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. En ansiktsbehandling rengör, exfolierar och närar huden, främjar en tydlig, väl hydratiserad hud som kan hjälpa din hud att se yngre ut. Du får också råd om det bästa sättet att ta hand om din hud. En ansiktsbehandling fungerar bäst när den ingår i ett pågående program för hudvård.

Advanced Peels (image skincare) 60 min 995,00 kr

Advanced peels är för dig som vill ansiktsbehandlingen till en ännu högre nivå! Passar dig som tex har pigmeteringar, acne 1-3, problemhy, stora porer mm. Resultatinriktade peels efter problem/behov. Då detta är en mer avancerad behandling gäller det att du har god hudvårds produkter hemma i kombination, (fråga vid behandling).

Kur 5 gånger (AHA, Quick fix) 2.000,00 kr

AHA kur 6 gånger, (Quick fix) AHA-peeling
Rengöring, hudanalys, AHA-peeling samt avslutande produkter.

Ansiktbehandlig Qick fix 30 min 595,00 kr

Rengöring, hudanslys, kemisk peeling, mask och avslutande produkter.

Ansiktbehandling klassisk 60 min 60 min 895,00 kr

En rengörande behandling med produkter anpassade för ditt hudtillstånd. Inkl rengöring hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring av porerna, ansiktsmask och dagkräm. (Skräddarsyr efter kundens behov)

Ansiktbehandling 90min (Lyx) 90 min 1.200,00 kr

Lyxig ansiktbehandling, en rengörande behandling med anpassade produkter till ditt hudtillstånd. Inkl. rengöring, hudanalys, kemisk-peeling, ånga, djuprengöring av porerna, brynansning, akupressur & massage, ansiktsmask och dagkräm

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.