Vi Arbetar Med Passion

Hem / Sidor/ Våra Tjänster

Bakom SkinbeautySweden hittar du grundaren Carolina Bulut som varit verksam auktoriserad hudterapeut sedan 2017.

Varmt välkommna till kliniken som jobbar med kunskap och hjärta!Hos oss har vi verkligen tånkt på allt.Alla detaljer man vill mötas av, allt ifrån en lugn och harmonisk miljö till dem mest resultatinriktade behandlingarna utförda av auktoriserad hudterapeut.

SKIN CARE

Ansiktbehandling

En ansiktsbehandling är i huvudsak en flerstegshudbehandling som är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. En ansiktsbehandling rengör, exfolierar och närar huden, främjar en tydlig, väl hydratiserad hud som kan hjälpa din hud att se yngre ut. Du får också råd om det bästa sättet att ta hand om din hud. En ansiktsbehandling fungerar bäst när den ingår i ett pågående program för hudvård.

Bryn

Färga Fransar och bryn

Är du trött på att blygna i ögonbrynen varje morgon och tänker på att inte placera skadliga kemikalier på din hud? Har du velat prova mikroblading men blivit skrämd av permanenthetenl.

Försök hitta det du letar efter i våra få nuvarande tjänster.

skin care

Konsultation

Här har du chansen att få en personlig konsultation, då jag tittar och ställer frågor, så på bästa sätt hjälper jag dig att hitta vad du behöver och i samråd bestämmer vi tillsammans ett upplägg som skulle passa dig bäst Konsultationc

skin care

Ryggbehandling

Mycket effektiv behandling vid problem med kvisslor och orenheter. Rengöring, kemisk peeling, djuprengöring, kroppsmask, avslutande produkter (apperaturer används vid behov).

beauty

Yumi Lashes

Yumilashes är en keratinbehandling på dina egna naturliga fransar, i behandlingen gör man ett lyft, ger keratin och vitaminer samt färgar och laminerar fransarna. Behandlingen är smärtfri och passar även känsliga ögon.

Yumilashes har funnits i 10 år och finns kvar på marknaden! Är orginalet på keratinbehandlingen och räknas inte som en lashlift/ då det inte innehåller lika starka kemikalier.

skin care

Freezpen

Cryobehandling är en effektiv och naturlig behandling som effektivt eliminerar olika hudfläckar som t.e.x. vårtor på bara några sekunder med hjälp av kyla.
Cryobehandling en noggrann behandling som arbetar med dikväveoxid (lustgas) för att frysa pigment och hudfläckar på 1-20 mm. Med Freexpen är risken för bieffekter minimal och endast 1-3 behandlingar brukar krävas för önskat resultat

skin care

DERMAPEN 4

Vad är Dermapen?

En Dermapen-behandling går till så att 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden

skin care

Red Carpet

Ska du gifta dig? kanske gå på event eller på fest? Då har vi det du behöver, nu kan du få ny lyster och mer uppstramad hud med våran speciella ”redcarpet”behandlingen. Du får allt i ett och kommer glänsa. Boka gärna denna behandling samma vecka som tillfället.

skin care

Carolina skräddarsyr behandling efter hudtillstånd

Den här bokning är för dig som inte alls vet vad du ska välja för behandling på menyn, men vet säkert att du vill börja med det Carolina (akut hudterapeut) rekommenderar. Tillsammans kommer vi överens vad som är bäst för dig.
Vi gör en konsultation i samband med behandling på detta behandlings tillfälle.

Skin Care

Cosmelan ®

Vi gör alltid en konsultation innan denna behandlingen.

Cosmelan ® pigmentborttagning – behandlingen garanterar förbättringar, den anti-estetiska defekter i hudskiktet försvinner med en mycket hög säkerhetsmarginal.
Cosmelan ® pigmentborttagning – behandlingens huvudsakliga verkan är eliminering av mörka fläckar i ansiktet (melasma och kloasma).
Cosmelan ® pigmentborttagning – behandlingen innebär en mycket mångsidig, dynamisk process som lätt anpassas till behoven i varje enskilt fall.

EYE

Global eyecon ögonbehandling

Behandlingen består av tre moment med en kombination av en speciellt framtagen kemisk peeling för ögonområdet mot hudåldrande, pigmenteringar och trötthetstecken samt en steril lösning för nedslussning med Dermapen med depigmenterande och svullnadsdämpande effekt samt avslutande ögonmask som också är depigmenterande, återfuktande, svullnadsdämpande och minskar trötthetstecken.

Denna behandling görs alltid i kur om tre behandlingstillfällen och då var tredje vecka

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.