Hem Kundcase

Ta dig friheten och läs om våra tidigare uppdrag.

Vi vill att din marknadsföring ska vara lika attraktivt som ditt varumärke. Vi lägger alltid ner hjärta och stjäl i våra uppdrag för att vi vill att utförandet ska spegla sig i kundens verksamhet. 

1. Academedia

AcadeMedia – norra Europas största utbildningsföretag. 

Vårt uppdrag

Vår resa med Academedia startar våren 2017, då vi inledde uppdraget att 3D scanna alla gymnasium verksamheter i Sverige. 
Vi har årligen åkt ut till verksamheterna för att skapa marknadsmaterial åt Academedias marknadsavdelning.
Med tiden har samarbetet växt och vi sitter idag med planen att 3D scanna alla grundskolor. 

Resultat

Med hjälp av 3D scanning har vi kunnat förse Academedia med marknadsmaterial som besparat dom ekonomiskt, då vi försett ett packet av material. Vi har kunnat generera användbar data och statistik som går att mätas på Google & vår egna plattform. Vi har lyckats hjälpa Academedia visa upp sina verksamheter på ett mer visuellt och användarvänligt sätt som konkurrensen inte kan matcha sig med. 

2. Burger king

Burger King är en amerikansk multinationell kedja med snabbmatrestauranger för hamburgare.

Vårt uppdrag

Från enklare uppdrag till att bli en under leverantör har vi skapat god relation med Burger king. Vi har fått äran att underhålla & installera mjukvara åt hamburgare jätten.

Resultat

Vi har under åren lyckats passera nästan alla lokaliseringar av Burger king i Sverige och Norge, vi har då avlastat IP problem, installerat om mjukvara eller försett med nya displayskärmar. Vi lyckas avlasta hamburgare kedjan under produktionstid utan att störa verksamheten.

3. Tacticalsports

Tacticalsports är en av Stockholms största paintball anläggning med en E-handel.

Vårt uppdrag

Vi fick uppdraget att utföra en modern och fräsch informations hemsida samt E-handel till Tacticalsports. Uppdraget gick ut på att arbeta parallellt med en befintlig hemsida som man inte var nöjd med.

Resultat

Vi har nu lyckats skapa två stycken webbsidor som sticker ut i mängden, mobil anpassade och användarvänliga och framför allt presentabla för Tacticalsports och deras kunder. webbsidorna lyckades exponera ut med över 20,000 klicks vardera under första månaden och Tacticalsports  har idag en socialplattform för att kunna hänvisa kunder in.

Qsam Nyhet