Hem FAQ

FRÅGOR OCH SVAR

Här nedan har vi samlat de mest generella och förekommande frågor som vi har besvarat. Hittar du inte svaret på din fråga?. Du kan alltid maila oss och ställa dina frågor, vi försöker alltid svara så snabbt vi kan.

Vanliga frågor

Vanliga frågor när du ska köpa en webbplats

Priset för att köpa hemsida varierar vanligtvis beroende på dina behov, hemsidan komplexitet, syfte och omfattning. De hemsidor vi utvecklar för småföretag hamnar ofta mellan 6 995 – 14 990kr.

Nej, vi tar inte ut några månadsavgifter för webbplatsen. Utan du betalar enbart avtalat pris och inget mer.

Ja, självklart! Vi utvecklar huvudsakligen hemsidor i WordPress och vi utbildar alltid våra kunder i hur du själv kan arbeta med hemsidan och byta ut bilder texter samt bygga sidor själv. Vi vill att du ska kunna känna dig 100% trygg med den hemsida som du köpt.

Vi på Qsam består av blandade utvecklare med olika programmerings kunskaper,  Vi har åratal av erfarenhet och bred kompetens. Inget jobb är för stort eller för litet för oss på Qsam!

En hemsida tar oftast 10-21 arbetsdagar för oss att utveckla ett första utkast. För större och mer komplexa hemsidor så kan det ta lite längre tid.

Självfallet! Hemsidan är 100% din.

Ja, vårt team består av specialister inom SEO. Vi ser alltid till att uppdatera våra kunskaper inom SEO för att kunna hjälpa våra kunder ännu mer.

Våra webbutvecklare kan utveckla allt ifrån hela hemsidor från grunden, till att utveckla egna API-er, WordPress-tillägg, integrationer och mycket mer.

Ja, det går utmärkt! Vi kan dela upp fakturorna i mindre delar. Kontakta oss för mer information.

Givetvis hjälper vi dig med bra bilder och texter till hemsidan.

Ja, vi på Qsam har grafiska designers som hjälper dig med allt från logotyper, ikoner och visitkort och banners.

FAQ

Vanliga frågor vid inloggning och support

Vi har egna serverar som går på miljövänlig el, vi avsätter dessutom extern personal för att underhålla servrarna.
Med oss kan du känna dig trygg och inte oroa dig för uppkopplingshastighet eller begränsande resurser. Vi optimerar och tillsätter den kraft som behövs efter kundbehovet. 

Du loggar in genom att trycka på knappen längst upp till höger i menyn ”Logga in”.
Alternativt på foot-delen av hemsidan dvs längst ner, under support.

Du lämnar in en tickets genom att logga in med inloggningsuppgifter som skall ha skickats till dig när du tecknat ett support avtal. När du loggat in länkas du automatiskt till vår support portal. Fyll i kontakt uppgifter och övrig information så behandlar vi din ticket, vi återkopplar så fort vi börjat arbeta med din ditt kundärende. 

Har du precis öppnat din verksamhet och försöker komma igång kostnadseffektivt men inte halka efter i digitaliseringen och ser behovet att ha flera av våra tjänster? Kontakta oss idag så bakar vi ihop ett exklusivt paket erbjudande.

När du handlat en tjänst av oss som också omfattar support avtal, ger vi dig inloggnings uppgifter i ett separat mail.

Maila oss på: kontakt@qsam.net så hjälper vi dig mer än gärna. Du kan be om att få lägga ett eget lösenord eller uppge ett lösenord som du önskar få direkt  i mailet. Glöm inte att identifiera dig innan du begär ett nytt lösenord.